Bach Bloesem

Bach bloesem remedies zijn eenvoudige en natuurlijke genezingsmethodes, gemaakt van bloesem van bomen, struiken, wilde bloemen en planten. De remedie helpt onze emoties en gemoedsstemmingen in evenwicht te brengen en de balans in onszelf te herstellen.
De therapie ontleent haar naam aan de ontdekker dr. Edward Bach (1896-1936), arts, bacterioloog en homeopaat.

Er zijn 38 remedies beschikbaar. Om zo effectief mogelijk te zijn krijgt ieder mens of dier een op maat gemaakte mix  voor de bestaande klacht. Hierdoor zijn talloze varianten mogelijk. Dit is een specialisme en wordt bij ons gemeten met de Biotensor.

10906052_s

Voor mens en dier 

Ook voor dieren zijn er verbluffende resultaten bekend. Een dier leeft in het hier en nu en reageert direct op wat hem/haar wordt aangeboden. Een dier kent geen placebo effect !

Let wel: bach bloesems werken op de buitenste laag van ons bewustzijn. Indien klachten voortkomen uit een dieper liggende oorzaak zal de bach bloesem niet werken. Wij kunnen dit allemaal doormeten om de juist mogelijke therapie aan te bieden met bach bloesem, shiatsu of de biotensor therapie.

kind bloem 153

Wanneer?

Er zijn 7 hoofdgroepen te onderscheiden waar we de Bach bloesems voor kunnen inzetten:

  • Angst
  • Onzekerheid
  • Onvoldoende interesse in het hier en nu
  • eenzaamheid
  • Overgevoeligheid
  • Moedeloosheid en wanhoop
  • Overbezorgd voor het welzijn van anderen

Hoe gaat de behandeling in zijn werk ?

Er kan een afspraak gemaakt worden op locatie om uw klachten te bespreken,  en hier een op maat gemaakte Bach bloesem therapie voor te krijgen. De paarden en honden bezoek ik ook op locatie waar ik, na het bespreken van de klacht, het paard of de hond ga testen op de juiste combinatie van Bach bloesems.

Het tarief is Euro 60,- (45-60 minuten). Hierna is het tarief Euro 15,00 per extra half uur. Dit tarief is exclusief voorgeschreven middelen.  U betaalt contant, ontvangt een betaalverzoek via Whatsapp of u maakt het per bank over.