Biotensor honden


Biotensor honden, wat is dit?

De biotensor honden is een uniek instrument voor het testen op energetische trillingen en functies. Alles in het universum bestaat uit trillingen. Elk orgaan in het lichaam heeft zijn eigen elektromagnetische frequentie (trilling). Als een orgaan ziek is zal de frequentie wijzigen. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen.
biotensor honden

biotensor honden, meting

Het is mogelijk om met de Biotensor allerlei waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen, of een inzicht te krijgen in de toestand van de hond, zowel fysiek als psychisch en emotioneel. Op deze manier worden de oorzaken van de klachten behandeld in plaats van uitsluitend symptomen. Denk bijv. aan o.a. energie- en vitaminetekorten, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten. Het werken met de biosensor gaat razendsnel, binnen een minuut zijn bijvoorbeeld tientallen producten of testbuisjes te testen.

Wat kan de Biotensor voor uw hond doen ?

De Biotensor kan onder meer voor de volgende testen/behandelingen gebruikt worden:

  1. Op basis van klachten (fysiek/psychisch/emotioneel) meten waar oorzaak ligt
  2. allergieën en voedselcombinaties
  3. Medicijnen op geschiktheid voor de hond in specifieke situaties
  4. Vitamines en mineralen
  5. Testen van , parasieten, virussen, schimmel
  6. Huis onderzoek op eventuele ziekmakende straling
  7. Opsporen en opheffen van blokkades
  8. In balans brengen lichaam

Energetische middelen, kruiden, homeopathie

3-55-21-1110355-Syntheses-014-Hormonen-Vita-Producten-30-mlVuur Indien de oorzaak van de klacht is achterhaald d.m.v. het testen, kan er eventueel een middel ingezet worden (kruiden, homeopathisch of expediënt) welke op dat moment het meest effectief is tot herstel/verbetering van de specifieke klacht(en).  Het middel wordt ook getest welke het beste ingenomen kan worden alsmede de behandelprioriteit. Een andere keer is alleen behandeling met de Biotensor voldoende.Tegenwoordig is er een tal van virussen en bacteriën, schimmels ed. waar veel mensen (chronisch) last van kunnen hebben. Alle belagers van het lichaam, levende (bacteriën, virussen, schimmels en parasieten) en dode (zware metalen, landbouw vergiften herbiciden en pesticiden) hebben een eigen frequentie en zijn zodoende meetbaar met de Biotensor.

Een Biotensor behandeling

Een 1e consult en behandeling duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur. Er volgt op locatie een onderzoek/intake van de hond. Alles wordt in deze intake holistisch bekeken, dit betekent dat we de klacht niet op zich zelf zien staan maar de totaliteit van de hond bekijjken in zowel lichaam als geest.  Hierna wordt er doorgemeten met de Biotensor. Na het door meten volgt er uitleg en bespreking diagnose/behandeling.

Op afstand

Metingen met de Biotensor kunnen ook op afstand. Dit kan handig zijn bij ziekte of lange afstanden. Hiervoor is alleen een stukje haar nodig van de hond. Uiteraard vervangt dit geen consult aangezien het totale beeld hierbij dan mist, maar kan voor u toch een goede test zijn bij bijv. allergieën, geneesmiddelen of voedingskeuze.

Wilt u e.e.a. doorgemeten hebben, stuur dan een plukje haar (met eventueel een monster van het product) op naar:

Body-Focus

De Steenkamp 22

3781 VP Voorthuizen