Biotensor

De biotensor is een uniek instrument voor het testen op energetische trillingen enBiotensoralles in het universum bestaat uit trillingen. Elk orgaan in het lichaam heeft zijn eigen elektromagnetische frequentie (trilling). Als een orgaan ziek is zal de frequentie wijzigen. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Het is mogelijk om allerlei waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen, of een inzicht te krijgen in de toestand van de persoon, zowel fysiek als psychisch en emotioneel. Op deze manier worden de oorzaken van de klachten behandeld in plaats van uitsluitend symptomen. Denk bijv. aan o.a. energie- en vitaminetekorten, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten. Het werken met de biosensor gaat razendsnel, binnen een minuut zijn bijvoorbeeld tientallen producten of testbuisjes te testen.

 

Wat kan de biotensor voor u doen ?

 
De Biotensor kan onder meer voor de volgende testen/behandelingen gebruikt worden:
  1. Op basis van klachten (fysiek/psychisch/emotioneel) meten waar oorzaak ligt
  2. allergieën en voedselcombinaties
  3. Medicijnen op geschiktheid voor bepaalde personen in specifieke situaties
  4. Vitamines en mineralen
  5. Testen van , parasieten, virussen, schimmel
  6. Huis onderzoek op eventuele ziekmakende straling
  7. Opsporen en opheffen van blokkades
  8. In balans brengen lichaam
 

Energetische middelen, kruiden, homeopathie

Indien de oorzaak van de klacht is achterhaald d.m.v. het testen, kan er eventueel een middel ingezet worden (kruiden, homeopathisch of expediënt) welke op dat moment het meest effectief is tot herstel/verbetering van de specifieke klacht(en).  Het middel wordt ook getest welke het beste ingenomen kan worden alsmede de behandelprioriteit. Een andere keer is alleen behandeling met de Biotensor voldoende.Tegenwoordig is er een tal van virussen en bacteriën, schimmels ed. waar veel mensen (chronisch) last van kunnen hebben. Alle belagers van het lichaam, levende (bacteriën, virussen, schimmels en parasieten) en dode (zware metalen, landbouw vergiften herbiciden en pesticiden) hebben een eigen frequentie en zijn zodoende meetbaar met de Biotensor.

Een biotensor behandeling

Op locatie of op de praktijk

Een 1e consult en behandeling duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur. Er volgt op locatie een onderzoek/intake van de persoon. Alles wordt in deze intake holistisch bekeken, dit betekent dat we de klacht niet op zich zelf zien staan maar de totaliteit van mens bekijken in zowel lichaam als geest.  Hierna wordt er doorgemeten met de Biotensor. Na het door meten volgt er uitleg en bespreking diagnose/behandeling.

Het tarief is Euro 60,- (45-60 minuten). Hierna is het tarief Euro 15,00 per extra half uur. Dit tarief is exclusief voorgeschreven middelen.  U betaalt contant, ontvangt een betaalverzoek via Whatsapp of u maakt het per bank over.

Op afstand

Metingen met de Biotensor kunnen ook op afstand. Dit kan handig zijn bij ziekte of lange afstanden. Hiervoor is alleen een stukje haar nodig van de persoon of een foto en de aard van de klachten. Uiteraard vervangt dit geen consult aangezien het totale beeld hierbij dan mist, maar kan voor u toch een goede test zijn bij bijv. allergieën, geneesmiddelen of voedingskeuze.

Het tarief is Euro 30,- per meting op afstand. Dit tarief is exclusief voorgeschreven middelen.  U ontvangt een betaalverzoek via Whatsapp of u maakt het per bank over.