Body-Holiday’s in Portugal

Toe aan heerlijk relaxen of resetknop ? Last van een burn-out ? Ben je je echte zelf een beetje kwijt geraakt ? Wil je ontspannen en leren tijdens je vakantie ? Dan is een Body-Holiday in het mooie Portugal vast iets voor jou! De body-Holiday’s geven je de kans om je helemaal af te sluiten van de ‘gewone’ wereld en je volledig te focussen op jezelf en al jouw behoeften in het prachtige Zuid Portugal. Soms heb je behoefte aan een reset: een stap terug doen om te werken aan je gezondheid en persoonlijk geluk. Een pas op de plaats om jezelf wat rust te gunnen of wat inspiratie op te doen. Je hoofd weer leeg te krijgen of juist vol en met nieuwe kennis weer naar huis. Jezelf weer fit te voelen en weer helemaal jij !

De verschillende complete programma’s met professionele begeleiding zijn door het Body-Holiday Team ontwikkelt om jou de ultimate staat van ontspanning, bewustzijn, kennis en genieten te laten beleven. Veel persoonlijke begeleiding en ruimte voor wat jij nodig hebt voor een ontspannen en uitdagende vakantie!

Een Body-Holiday is een weldaad voor al je zintuigen: van je bewust worden van je lichaam én geest en tot volledige ontspanning tijdens een (shiatsu) massage of overige behandeling, opdoen van kennis bij een shiatsu les bij mens of dier, de inspirerende individuele coachingsgesprekken/sessie met paarden, genieten van heerlijke biologische gerechten en de prachtige omgeving.

Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is een Body-Holiday perfect voor jou. Kwestie van agenda pakken en een weekje prikken! Vanaf 2021 hebben wij 2 programma’s voor jou in petto.

Shiatsu week Portugal

Antistress week Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *