Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Antistress week Portugal

4 september 2021 - 11 september 2021

eur1195

Door de waan van de dag komen we vaak niet aan onszelf toe. Een drukke baan, een leuk sociaal leven, een gezin, het vergt allemaal veel aandacht. Terwijl aandacht en ruimte voor jezelf erg belangrijk, zo niet noodzakelijk is! En alsof de druk van de buitenwereld nog niet genoeg is, slagen we er vaak in om erg streng voor ons zelf te zijn. Heb je een burnout, het gevoel dat er iets mist? Is dit alles? Wil ik mijn leven op deze manier leven? Doe ik wel echt wat ik wil? Is mijn work/life balance in orde of zijn er dingen die ik mis?

Mindfullness & ontstressen

In onze antistress week staat alles in het teken van jou, rust en verwennerij. Het gaat om tijd en ruimte voor jezelf en nieuwe inzichten opdoen. Door op een gezonde én ontspannende manier om te gaan met je lichaam kom je dichter bij je kern en maak je andere keuzes (mindfullness). We gaan met jou en al je vraagstukken aan de slag.  Je krijgt de kans om alles op een rijtje te zetten, inzicht te krijgen in patronen en obstakels die je tegenhouden om te doen wat je echt wilt. Het programma is samengesteld om jou een verblijf te bieden waarin je dichter bij jezelf komt, om echt te kunnen ontstressen en ontspannen en je sterker te maken. Onze Shiatsu massagetherapeut kneedt de spanning uit je lijf en zorgt voor een diep gevoel van rust.

Paarden

Tijdens dit verblijf brengen we ook tijd door in de aanwezigheid van paarden. Paarden leveren een belangrijke bijdrage in het transformeren van patronen, gewoontehoudingen en onze emotionele staat van zijn. Ze helpen ons in balans te komen en aandachtig in het hier en nu te zijn. Paarden herkennen emoties, angsten en blokkades en reageren hierop, waardoor wij zicht krijgen op hoe wij meer harmonie in ons leven kunnen brengen. Zij zijn van nature goede coaches.

Eten

Onze kok kookt heerlijke Portugese, pure en biologische gerechten en maakt van maaltijd een feest. Geselecteerd om je te laten genieten en je lichaam op de juiste manier te voeden. De maaltijden bestaan zoveel mogelijk uit verse producten van het seizoen en ecologische groenten. Fruit en snacks zijn aanwezig door de dag heen. Bij mooi weer, wat hier bijna altijd het geval is, kunnen de maaltijden buiten in de tuin genuttigd worden. 

Omgeving

We verblijven deze week op een mooie locatie in Zuid Portugal, vlakbij de mooiste stranden, en in het beschermde landschap van het Natuurreservaat Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina. We verblijven in een berglandschap met mild klimaat, vele fruitbomen en honderden jaren oude olijf en kurkbomen. Voor natuur- en strandliefhebbers is er voldoende te doen in de omgeving. Je vindt adembenemende strand van Zambujeira do Mar op slechts 12 kilometer afstand. In de omgeving van de boerderij en accomodaties kun je heerlijk fietsen, wandelen, uitwaaien en genieten van de rust. De meeste bezienswaardigheden zijn goed te bereiken. Of je nou een kijkje wil nemen in de Algarve of een bezoek waagt aan een historische stadje in de buurt, mogelijkheden volop!

Accomodatie

De accomodaties staan op een landgoed met boerderij van 11 hectare met kurk en olijfbomen. Te midden van het landgoed stroomt een beek. Op de boerderij zijn diverse dieren aanwezig. De accomodaties (boerderij met woning & luxe lodgetenten) zijn sfeervol en luxe ingericht met tweepersoons bedden, bedlinnen en handdoeken van hotelkwaliteit. Op dit landgoed zorgen wij dat jij alles kunt loslaten en dichter bij jezelf ons weer verlaat. Er is voldoende ruimte om gezamenlijk tijd door te brengen en te eten, maar ook om je in alle rust terug te trekken met een goed boek.

Kleinschaligheid

Door onze kleinschaligheid denken wij goed aan de wensen van ieder te kunnen voldoen. Een groot voordeel vinden wij. Wanneer dit gewenst is, dan is er samen met ons ruimte voor bijvoorbeeld het helpen/klussen in en op de boerderij, stiltewandelingen, werken/wandelen met de paarden, yoga, rondrit of gewoon gezellig een terasje pakken.

Prijs

Kosten per persoon
€ 1195,-

De bovenstaande prijs is per persoon op basis van een gedeelde luxe lodge met zwembad, met 3 twee persoons slaapkamers en een gedeelde badkamer. De meerprijs voor een *éénpersoonskamer of 2 persoons woning met zwembad bedraagt € 225, –

*Let op: dit is beperkt. Boekingen geschieden op volgorde van aanmelding.

Inclusief:

 • 7x overnachting
 • 2x 1-op-1-coaching
 • 1x coachingssessie met paarden (gezamelijk)
 • 1x gezondheidsmeting incl. voedingsadvies
 • 2x massage of overige behandeling (45-60 min. per behandeling) *
 • Dagelijks heerlijk Portugees eten. Maaltijden zijn biologisch. Er kan rekening gehouden worden met diëten en allergieën.
 • Linnengoed en handdoeken
 • Onbeperkte drankjes zoals thee, koffie, mineraalwater
 • Fruit

*Ter plaatse extra bij te boeken. Keuze uit Shiatsu massage, cranio sacraal, acupunctuur, lichaams massage, cupping

Exclusief:

 • Vlucht en vervoer
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering

Naast het bestaande programma bieden we een aantal mogelijkheden aan om het verblijf uit te breiden. Zo kan er een programma ‘op maat’ worden gecreëerd.

Extra bij te boeken:

 • Extra coachingssessies (eventueel met paarden)
 • Extra behandelingen
 • Transfer vliegveld

Groepsgrootte
De antistress week gaat door bij een minimum van 6 deelnemers
Maximaal 10 deelnemers per antistress week


Boekingen:

Form ID: 1446 Not Found

Gegevens

Begin:
4 september 2021
Einde:
11 september 2021
Kosten:
eur1195
Site:
www.body-focus.nl

Locatie

Portugal
Casa da Vinha
Casa nova da Cruz, Sao teotonio 7630-568 Portugal
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.