Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Shiatsu week Portugal

25 september 2021 - 2 oktober 2021

eur1195

In deze Body-Holiday Shiatsu week Portugal combineer je ontspanning met kennis. Je leert hoe je een Shiatsu basis massage geeft bij mens (en dier) onder de Zuid Portugese zon. Klinkt goed he ?

Shiatsu

Shiatsu heeft zijn oorsprong in de traditionele Oosterse geneeskunde. Het betekent letterlijk ‘druk met de vingers’. En dat is wat de masseur doet: druk uit oefenen met zijn vingers op specifieke punten op de meridianen (energiebanen) van het lichaam. Met deze drukpunten stimuleer je de natuurlijke zelfhelende kracht van het lichaam en zorgt voor een diepe ontspanning.

Natuurlijk leer je tijdens dit verblijf de verschillende basis drukpunten van het lichaam. Maar ook de manier waarop je de druk toepast en er worden wat technieken behandeld. Je

gaat naar huis met genoeg kennis om zelfstandig een basismassage uit te voeren bij mens of dier. Daarnaast kom je uiteraard zelf ook geheel ontspannen thuis want ook jij ervaart de shiatsu massage omdat de op elkaar oefenen en omdat je meridiaan stretches leert. Er is in deze Body-Holiday Shiatsu ook zeker genoeg ruimte om lekker bij het zwembad of strand te vertoeven of er op uit te trekken.

Omgeving

We verblijven deze week op een mooie locatie in Zuid Portugal, vlakbij de mooiste stranden, en in het beschermde landschap van het Natuurreservaat Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina. We verblijven in een berglandschap met mild klimaat, vele fruitbomen en honderden jaren oude olijf en kurkbomen. Voor natuur- en strandliefhebbers is er voldoende te doen in de omgeving. Je vindt adembenemende strand van Zambujeira do Mar op slechts 12 kilometer afstand. In de omgeving van de boerderij en accomodaties kun je heerlijk fietsen, wandelen, uitwaaien en genieten van de rust. De meeste bezienswaardigheden zijn goed te bereiken. Of je nou een kijkje wil nemen in de Algarve of een bezoek waagt aan een historische stadje in de buurt, mogelijkheden volop!

Accomodatie

De accomodaties staan op een landgoed met boerderij van 11 hectare met kurk en olijfbomen. Te midden van het landgoed stroomt een beek. Op de boerderij zijn diverse dieren aanwezig. De accomodaties (boerderij met woning & luxe lodgetenten) zijn sfeervol en luxe ingericht met tweepersoons bedden, bedlinnen en handdoeken van hotelkwaliteit. Op dit landgoed zorgen wij dat jij alles kunt loslaten en dichter bij jezelf ons weer verlaat. Er is voldoende ruimte om gezamenlijk tijd door te brengen en te eten, maar ook om je in alle rust terug te trekken met een goed boek.

Portugees eten

Onze kok kookt heerlijke Portugese, pure en biologische gerechten en maakt van maaltijd een feest. Geselecteerd om je te laten genieten en je lichaam op de juiste manier te voeden. De maaltijden bestaan zoveel mogelijk uit verse producten van het seizoen en ecologische groenten. Fruit en snacks zijn aanwezig door de dag heen. Bij mooi weer, wat hier bijna altijd het geval is, kunnen de maaltijden buiten in de tuin genuttigd worden. 

Paarden

Tijdens dit verblijf brengen we ook tijd door in de aanwezigheid van paarden. Paarden leveren een belangrijke bijdrage in het transformeren van patronen, gewoontehoudingen en onze emotionele staat van zijn. Ze helpen ons in balans te komen en aandachtig in het hier en nu te zijn. Paarden herkennen emoties, angsten en blokkades en reageren hierop, waardoor wij zicht krijgen op hoe wij meer harmonie in ons leven kunnen brengen. Zij zijn van nature goede coaches.

Kleinschaligheid

Door onze kleinschaligheid denken wij goed aan de wensen van ieder te kunnen voldoen. Een groot voordeel vinden wij. Wanneer dit gewenst is, dan is er samen met ons ruimte voor bijvoorbeeld het helpen/klussen in en op de boerderij, stiltewandelingen, werken/wandelen met de paarden, yoga, rondrit of gewoon gezellig een terasje pakken.

Kosten per persoon:
€ 1195,-

De bovenstaande prijs is per persoon op basis van een gedeelde luxe lodge met zwembad, met 3 twee persoons slaapkamers en een gedeelde badkamer. De meerprijs voor een *éénpersoonskamer of 2 persoons woning met zwembad bedraagt € 225, –

*Let op: dit is beperkt. Boekingen geschieden op volgorde van aanmelding.

Inclusief:

 • 7x overnachting
 • 4x Shiatsu les (gezamelijk)
 • 1x Shiatsu les bij paard/hond (gezamelijk)
 • 1x Shiatsu massage of overige behandeling (45-60 min per behandeling) *
 • 1x gezondheidsmeting incl. voedingsadvies
 • Dagelijks heerlijk Portugees eten. Maaltijden zijn biologisch. Er kan rekening gehouden worden met diëten en allergieën.
 • Linnengoed en handdoeken
 • Onbeperkte drankjes zoals thee, koffie, mineraalwater
 • Fruit

*ter plaatse extra bij te boeken. Keuze uit Shiatsu massage, cranio sacraal, acupunctuur, lichaams massage, cupping

Exclusief:

 • Vlucht en vervoer
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering

Naast het bestaande programma bieden we een aantal mogelijkheden aan om het verblijf uit te breiden. Zo kan er een programma ‘op maat’ worden gecreëerd.

Extra bij te boeken:

 • Extra coachingssessies (eventueel met paarden)
 • Extra behandelingen
 • Transfer vliegveld

Groepsgrootte
Body-Holiday Shiatsu gaat door bij een minimum van 6 deelnemers
De groep is maximaal 10 deelnemers


Boekingen:

Form ID: 1446 Not Found

Gegevens

Begin:
25 september 2021
Einde:
2 oktober 2021
Kosten:
eur1195
Site:
www.body-focus.nl

Locatie

Portugal
Casa da Vinha
Casa nova da Cruz, Sao teotonio 7630-568 Portugal
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.