Nieuw ivm Corona Virus Online Natuurgeneeskundig Consult

Fysieke en mentale klachten

De praktijk is nood gedwongen dicht, maar dit betekent natuurlijk niet dat ik helemaal niets voor mijn (toekomstige) klanten kan betekenen. Iedereen zit nu in een onzekere tijd, ook ik. Daarom wil ik proberen om in ieder geval de onzekerheid van fysieke of mentale klachten weg te nemen. Om zo weer een start te maken naar herstel. Een luisterend oor is er uiteraard ook, voor bijvoorbeeld zorgen en problemen die zijn ontstaan door de Corona Crisis. Soms kan alleen je verhaal doen al heel herstellend werken.

Ook dieren met klachten

Voor dieren (paarden en honden) kunnen wij een tevens een online consult verzorgen. Bij klachten bij paarden is tevens een huisbezoek en behandeling, in de meeste gevallen, nog mogelijk. Raadpleeg in ieder geval bij urgente klachten eerst uw dierenarts !

Hoe werkt dit?

Tijdens een online whatsapp video gesprek gaan wij jou klachten bespreken (of van jou dier), en kan ik aan de hand van dit uitgebreide gesprek een behandelplan opstellen. Ook kan er gevraagd worden om een foto te maken van de tong (bij mensen). In de chinese geenskunde wordt er om een diagnose te stellen ook naar de tong gekeken. Hieruit kan waardevolle informatie worden verkregen hoe het lichaam functioneert en waar de eventuele klachten vandaan komen. Er wordt vervolgens behandelt met voorgeschreven (chinese) kruiden, energetische (o.a. Bach) druppels en/of supplementen, coaching, zelfbehandeling, levensstijl en voedingsadviezen om de klacht (en) te behandelen. De Biotensor (meetinstrument) kan tevens worden ingezet om te meten.

Dus heb jij of jou dier fysieke of mentale klachten waar je op dit moment niet mee kan of wil wachten tot een persoonlijk consult ? Dan is dit echt iets voor jou !

En verder ?

Uiteraard is dit niet voor iedere klacht mogelijk. Wanneer de klacht niet op deze manier te behandelen is betaal je uiteraard niets voor dit consult. Dit wordt dan direct aangegeven.

Het tarief voor het eerste consult is Euro 50,- (ongeveer 1 uur), en voor een vervolg consult (en) Euro 30,- Dit tarief is exclusief voorgeschreven middelen. Dit online consult is beschikbaar voor het bespreken van klachten van zowel mens als dier ! Na het consult ontvangt u een betaalverzoek via Whatsapp.

Geïnteresseerd ? Maak dan nu een afspraak voor een Online Natuurgeneeskundig consult

Persoon
Paard
Hond