Nieuw Online Natuurgeneeskundig Consult

Fysieke en mentale klachten bij mens en dier

De praktijk was in verband met de Corona maatregelen nood gedwongen dicht toen dit online consult een succes bleek te zijn. Daarom is besloten dit als service te blijven aanbieden voor mensen die (nog) niet naar de praktijk kunnen komen. Mensen met fysieke of mentale klachten kunnen zo alvast weer een start maken naar herstel. Alleen een luisterend oor is er uiteraard ook, voor bijvoorbeeld zorgen en problemen die zijn ontstaan door de Corona Crisis. Soms kan alleen je verhaal doen al heel herstellend werken.

Ook dieren met klachten

Voor dieren (paarden en honden) kunnen wij een tevens een online consult verzorgen. Aan de hand hier van kunnen tevens (chinese) kruiden of supplementen in worden gezet. Raadpleeg in ieder geval bij urgente klachten eerst uw dierenarts !

Hoe werkt dit?

Tijdens een online whatsapp video gesprek gaan wij jou klachten bespreken (of van jou dier), en kan ik aan de hand van dit uitgebreide gesprek een behandelplan opstellen. Ook kan er gevraagd worden om een foto te maken van de tong (bij mensen). In de chinese geenskunde wordt er om een diagnose te stellen ook naar de tong gekeken. Hieruit kan waardevolle informatie worden verkregen hoe het lichaam functioneert en waar de eventuele klachten vandaan komen. Er wordt vervolgens behandelt met voorgeschreven (chinese) kruiden, energetische (o.a. Bach) druppels en/of supplementen, coaching, zelfbehandeling, levensstijl en voedingsadviezen om de klacht (en) te behandelen. De Biotensor (meetinstrument) kan tevens worden ingezet om te meten. Zodra het voor jou weer mogelijk is om naar de praktijk te komen dan maken we op de praktijk een eventuele vervolgbehandeling.

Dus heb jij of jou dier fysieke of mentale klachten waar je op dit moment niet mee kan of wil wachten tot een persoonlijk consult ? Dan is dit echt iets voor jou !

En verder ?

Uiteraard is dit niet voor iedere klacht mogelijk. Wanneer de klacht niet op deze manier te behandelen is betaal je uiteraard niets voor dit consult. Dit wordt dan direct aangegeven.

Het tarief is Euro 30,- per consult. Dit tarief is exclusief voorgeschreven middelen. Dit online consult is beschikbaar voor het bespreken van klachten van zowel mens als dier ! Na het consult ontvangt u een betaalverzoek via Whatsapp of u maakt het per bank over.

Geïnteresseerd ? Maak dan nu een afspraak voor een Online Natuurgeneeskundig consult

Persoon
Paard
Hond