Shiatsu bij paard en hond

Shiatsu bij paarden en honden zorgt er voor dat uw dier weer gelukkig en gezond wordt. Een natuurlijke shiatsu bij paarden en honden, eventueel ondersteund door natuurlijke supplementen, brengt uw dier weer in balans. Uw dier voelt zich losser en ontspannen in het lichaam en de disbalans wordt opgelost. Het zelf herstel wordt geactiveerd en het zenuwgestel tot rust gebracht. De gebruikte acupunctuurpunten zorgen er voor dat de oorzaak van de klacht wordt aangepakt.

Veel mensen kennen de fysiotherapie of een osteopaat voor regelmatige check-up van het dier. Wat mensen vaak niet weten is dat een Shiatsu-therapeut tevens uw dier regelmatig kan checken en een (preventieve) behandeling kan doen. 

De technieken en diagnose die wordt gebruikt zijn gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeswijze die al shiatsu bij paarden en honden dan 4000 jaar oud is. Met de structurele Shiatsu paarden en honden, zetten we wervels weer recht en krijgen we spieren en weefsels (fascia) weer heerlijk los. Indien u een hond of paard heeft met klachten kunt u altijd een kosteloos pre-consult krijgen. Dit kan per telefoon of mail voor de juiste aanpak of behandeling voor uw dier. 

Een behandeling van shiatsu bij paarden en honden gebeurd op locatie. Het paard of de hond wordt eerst shiatsu bij paarden en honden onderzocht en er worden vragen gesteld aan de eigenaar.  Desgewenst kunnen er ondersteunende natuurlijke supplementen worden gebruikt om de behandeling te ondersteunen.

Het tarief is Euro 60,- (45-60 minuten). Hierna is het tarief Euro 15,00 per extra half uur. Dit tarief is exclusief voorgeschreven middelen.  U betaalt contant, ontvangt een betaalverzoek via Whatsapp of u maakt het per bank over.

Meer levenskwaliteit voor uw paard of hond met natuurlijke geneeskracht !