Testemonials


Gerda Stengs
Mijn merrie star was al een hele tijd niet goed in haar vel en daarnaast was ze niet regelmatig in het lopen. We hadden er al van alles aan gedaan en al wat mensen naar laten kijken maar het probleem werd niet opgelost. Tot dat jeannette star is gaan behandelen. Ze heeft haar eerst doorgemeten waardoor we precies wisten waar het probleem zat. Daarna is ze met shiatsu behandelingen haar gaan behandelen. Ze heeft wel totaal zo’n 8 behandelingen nodig gehad maar star zit inmiddels weer heerlijk in haar vel. Geen onregelmatigheid, rijden geen probleem en merrie gedrag is er niet meer geweest. We zijn hier super blij mee ! Dank je wel Jeannette
28 juni 2015


Hoi jeanette, je vroeg of ik veranderingen door wilde geven. Nou veranderingen zijn er hoor! Bizar… ik ken me eigen paard niet terug. Weet niet of het door de druppels komt of door mijn nieuwe ijzer/vitamine supplement. Maar hij is erg alert opeens en heb net een buitenritje gemaakt en hij was niet te houden… heel de weg mega hard draven en liefst wilde hij keihard galopperen. Ik heb hem nog nooit zo meegemaakt. Heel fijn! Gr simone
21 juli 2015

Linda Koopman
Enige tijd geleden is Jeanette bij mijn paard Apache geweest. Veel van haar bevindingen kwamen overeen met mijn gevoel. Ik ben zeer tevreden over haar werkwijze en merk ook duidelijk verschil na de behandeling. Mijn paard is vrolijker en energieker en kan de zwaardere oefeningen makkelijker aan.
Jeanette, bedankt!
24 januari 2015 

Saskia Verwiel
Jeannette Purmer heeft mijn paarden op een geweldige manier geholpen!
Eén had al jarenlang last van een soort chronische verkoudheid, niets hielp.
Jeannette heeft het opgelost. Eén kon op onverklaarbare momenten steigeren.Talloze masseurs, ‘krakers’ en behandelingen (en kosten!) brachten geen verandering. Jeannette heeft het teruggebracht van 10 x per dag steigeren, naar 1 x in de maand op een verklaarbaar moment! Ze werkt met veel enthousiasme en eindeloze zorgvuldigheid.
Zowel haar massages als de metingen met de Biotensor brengen waardevolle duurzame verbeteringen!

15 oktober 2014
 


Jeanet heeft Appie een shiatsu behandeling gegeven , echte problemen had ik niet , maar hij was al een paar weken niet bijzonder voorwaarts.
Er was ook niet veel aan de hand , alleen zat er een deuk achter zijn schoft/ schouder , zijn longmeridiaan, die moest zorgen voor de energie was leeg.
Hij is behandeld en het heeft echt gewerkt , ik kijk nu zelf ook voor het rijden even , maar de holte is nog steeds vol. En Appie heeft er weer zin in. Geweldig dat zo eenvoudig er iets gedaan kan worden , wat je zelf ook kan bijhouden.
ongeveer 9 maanden geleden

Mijn paardje heeft een heerlijke massage gehad van Jeannette. Leuk om hem zo te zien genieten. Als toetje werd me paardje en mijn hond gemeten op belemmeringen in het lichaam. Alles viel op zijn plek en is nu te verklaren … Mijn dank is groot en ik vond het leuk en fijn zeker omdat je het zo duidelijk uit kon leggen .. Ben meteen met de behandeling begonnen. .Dank je .. veel geleerd en zeker genoten.
4 augustus 2014

Lucie Klaassen Zowel mijn paard Beer als ikzelf hebben een heerlijke shiatsu massage gehad. Jeannette doet dit met veel zorg een aandacht. Ik vond het heerlijk en ook mijn paard stond te genieten, dankjewel!
14 juli 2014


Ellis van Kampenhout 
Vandaag heeft Jeannette mijn 4 jarige Lusitano ruin behandeld.Hij vond het heel fijn en ging steeds meer ontspannen gaandeweg. Ik hoop dat het lukt om hem op deze manier wat meer kracht en weerstand te geven voor zijn allergie en huidprobleem, zodat hij straks meer (of liefst alles) met zijn eigen lichaam op kan lossen.
22 juni 2014


Jeannet heeft mijn twee paarden en mezelf behandeld echt super , echt een aanrader wat een heerlijk rust en ontspanning moment , ik kan het iedereen aanraden. Louise
meer dan een jaar geleden