Wie is Praktijk Body-Focus ?

Jeannette Purmer (1972) is de oprichtster van Praktijk Body-Focus. Haar hele leven is zij al gefascineerd van de geneeskunde in het algemeen, en van kleins af aan gepassioneerd met paarden en honden bezig. Op de één of andere manier kwam zij echter, via zichzelf of via haar paarden en honden, altijd weer bij de alternatieve geneeskunde terecht.Hier vond zij vaak de antwoorden en/of oplossingen die de reguliere artsen haar niet konden geven Aangezien de interesse en de wens om ooit in de geneeskunde iets te betekenen groot bleef heeft ze haar gevoel gevolgd en is ze, na een aantal pittige opleidingen een praktijk gestart.

In deze praktijk behandeld ze met Shiatsu, een zeer effectieve massagetechniek, mens en dier op een natuurlijke manier naar meer levenskwaliteit. Voor de paarden en honden Shiatsu komt zij bij de mensen aan huis. Naast de Shiatsu kun je bij Body-Focus ook voor o.a. Acupunctuur en Biotensor Therapie terecht.

We willen allemaal een goede gezondheid voor ons zelf en voor onze dieren. Door de therapieën die Body-Focus aanbiedt wil zij de gezondheid en levenskwaliteit van mens en dier aanzienlijk verhogen. Ook de natuurlijke supplementen dragen bij tot een efficiënt herstelproces. Waardoor mens en dier weer snel gelukkig en lekker in het vel zit. De positieve reacties van de mensen en paarden (en eigenaren) die zij behandeld heeft zijn goud waard, waardoor zij blij en gelukkig is dit beroep nu te kunnen uitoefenen. Uiteindelijk begrijpen waardoor een mens of paard is ziek geworden en dan effectief kunnen behandelen, daar doet zij het voor !

Een oud chinees gezegde zegt:” Een goede arts is die arts,die een ziekte kan opsporenen verhelpen, nog voordat depatiënt ziek wordt.”